Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

Bureaulamp

Als jij van uit huis werkt is het belangrijk dat je dit ook comfortabel kan doen. Het is echt vervelend als je droge ogen krijgt door slecht licht. Met een bureaulamp is dat allemaal opgelost! Hiermee kan je precies zelf bepalen waar en wanneer je wat extra licht nodig hebt! Vind jouw ideale bureaulamp vandaag nog bij Bamled.

6 van de
6 resultaten
Sorteer op

Voordelen van een bureaulamp

Een bureaulamp is zo veel meer dan alleen een manier om comfortabeler te werken. Het gerichte licht is op zichzelf al genoeg reden om een bureaulamp te kopen, maar wist je dat er veel meer redenen zijn?

  • Verbeterde verlichting: Een bureaulamp heeft meestal een reden waarom je hem koopt, hij moet goed licht bieden! Met een verstelbare bureaulamp van Bamled kan je makkelijker schrijven of werken. Door het gerichte licht verminder je droge ogen en je concentratie wordt verbeterd!
  • Flexibiliteit: Veel van onze bureaulampen hebben verstelbare armen en nekken, zo kan je de richting en sterkte van het licht snel aanpassen. Dit maakt het gemakkelijk om het licht precies zo te positioneren als je wilt! Zo heb je altijd het perfecte licht.
  • Decoratie: Naast dat een bureaulamp heel handig is, kan een bureaulamp ook een hele leuke manier zijn om je werkplek te decoreren. Bij Bamled bieden wij vele soorten bureaulampen zodat jij er eentje uit kan kiezen die precies past bij jouw stijl!
  • Energiebesparing: Onze bureaulampen zijn vaak uitgerust met energiezuinige LED-lampen, waardoor ze minder energie verbruiken dan traditionele gloeilampen. Dit helpt niet alleen om je energierekening laag te houden, maar is ook milieuvriendelijker.
  • Altijd handig: Bureaulampen zijn niet alleen handig om comfortabel te werken, maar ze kunnen ook worden gebruikt voor lezen in de avond. Dan is een zo’n lamp voor in de slaapkamer natuurlijk ideaal. Ook voor hobby’s of voor sfeerverlichting in de woonkamer is een bureaulamp altijd handig als tafellamp.

Soorten bureaulampen

Wat voor soort bureaulamp is dan de lamp voor jou? Wij hebben de bureaulampen die Bamled aanbied voor jou op een rijtje gezet zodat jij de beste keuze kan maken.

Verstelbare bureaulampen

Deze bureaulampen zijn echt ideaal. Met verstelbare armen, draaibare lampenkappen en flexibele nekken zorg je ervoor dat je altijd licht op de juiste plek hebt. Deze lampen kunnen voor alles gebruikt worden!

Vaste bureaulampen

Deze bureaulampen zijn iets minder veelzijdig dan de verstelbare bureaulamp, maar heeft als nog zijn momenten om te schijnen! Vaste bureaulampen staan leuk in de slaapkamer naast je bed. Zo kan je gemakkelijk licht aan en uit doen zonder uit bed te hoeven stappen.

Led-bureaulampen

Deze lampen gebruiken LED als verlichting. Bij Bamled zijn wij erg fan van LED lampen, waarom? LED-bureaulampen zorgen voor helder en duurzaam licht. LED-bureaulampen verbruiken ook nog eens weinig energie en hebben een lange levensduur. Met een LED-bureaulamp heb je gegarandeerd jarenlang plezier.

Bamled bureaulampen bestellen

Wanneer je een bureaulamp besteld, bestel dan jouw nieuwe bureaulamp bij Bamled! Waarom? Omdat wij bureaulampen met de langste levensduur aanbieden. Als je niet tevreden bent met je bureaulamp heb je ook nog eens 30 dagen om je lamp terug te sturen. Bestel vandaag jouw nieuwe bureaulamp!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.