Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

Tafellampen

Heb jij een ruimte in huis die nu nog wat somber oogt? Zet er een tafellamp neer om de ruimte tot leven te brengen. Tafellampen zijn de beste oplossingen voor het verbeteren van de sfeer in huis. Dit omdat je tafellampen overal neer kunt zetten. Tafellampen kun je kwijt in je woonkamer, je eetkamer of in je slaapkamer. Het maakt niet uit welke ruimte jij tot leven wil brengen. Met een leuke tafellamp wordt de sfeer zeker beter!

Bij Bamled hebben we een grote collectie aan tafellampen. Neem een kijk in onze tafellampen collectie en breng je huis direct tot leven!

16 van de
70 resultaten
Sorteer op

Verschillende soorten tafellampen

Ben jij klaar om meer sfeer te brengen in je huis met nieuwe tafellampen? Perfect! Maar welke tafellampen passen nu eigenlijk bij jou en je interieur. Moet je gaan voor industriële tafellampen, tafellampen van bamboe of juist landelijke tafellampen. De een zal bijvoorbeeld gaan voor een tafellamp op batterijen, waar de ander juist weer kiest voor een tafellamp met een snoer. Met tafellampen zijn de mogelijkheden oneindig.

Voordat je een tafellamp uitkiest, moet je goed kijken naar je eigen woning en alle ruimtes die je hebt. Het eerste waar je naar moet kijken, is de stijl van je woning. Heeft jouw huis een landelijke look? Kijk dan naar landelijke tafellampen. Maar heb jij een hele natuurlijke en landelijke sfeer in huis? Dan zijn bamboe tafellampen weer ideaal voor jou.

Wanneer je de juiste stijl hebt uitgekozen, is het tijd om na te denken over het aantal lampen dat je wil en de plek waar je ze wil neerzetten. Hoe groter je huis, hoe meer tafellampen je kwijt kunt. Als je huis aan de kleine kant is, wil je natuurlijk niet zes of zeven verschillende tafellampen neerzetten. Een of twee tafellampen zijn dan genoeg!

Een tafellamp op batterijen of met een snoer?

De locatie van de tafellamp is ook ontzettend belangrijk. Tafellampen werken vrijwel altijd op stroom. Maar als jij weinig stopcontacten in huis hebt, wordt het lastig om tafellampen neer te zetten. Hier is uiteraard een oplossing voor. Zo kun je kiezen voor een tafellamp op batterijen. Wanneer je een tafellamp op batterijen kiest, ben je niet afhankelijk van een stopcontact die niet op de juiste plek zit of een snoer die niet lang genoeg is. Het is dus van belang dat je een plek kiest in je huis waar een stopcontact te vinden is. Heb je niet genoeg stopcontacten in huis? Kies dan voor een tafellamp op batterijen. Dan zit je altijd goed!

Een betere sfeer in huis met een tafellamp

Je bent op zoek naar een manier om een betere sfeer te creëren in huis? Verbeter thuis de sfeer met een tafellamp. Bij Bamled kun je kiezen uit verschillende soorten tafellampen. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, groottes en stijlen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor rieten tafellampen. Of misschien zijn metalen tafellampen juist wat voor jou. Wat je ook kiest, bij Bamled hebben we het allemaal in huis. Zelf als jij liever een tafellamp op batterijen wil, kun je bij ons terecht. Bekijk snel onze shop en ontvang morgen al je nieuwe tafellampen! Kijk voor meer binnenlampen ook naar de categorieën Binnenverlichting, Hanglampen, Wandlampen, Plafondlampen, Spots en Vloerlampen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.