Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

Prikspot

Een snellere oplossing om je tuin te verlichten is er niet. Met de meest gemakkelijke installatie zijn prikspots echt ideaal. Niet alleen zijn deze lampen ontzettend handig, maar ook nog een duurzaam! Ontdek snel de prikspots van Bamled.

4 van de
4 resultaten
Sorteer op

Energiezuinige solar prikspots

Wil je je tuin verlichten zonder je zorgen te maken over energierekeningen of gedoe met bedrading? Dan zijn onze energiezuinige solar prikspots precies wat je zoekt! Deze slimme prikspots maken gebruik van zonne-energie om je tuin of oprit te verlichten. Installeer ze eenvoudigweg op een zonnige plek in je tuin en laat de zon het werk doen.

Snelle tuinverlichting? Prikspots zijn de oplossing

Onze prikspots zijn gemakkelijk te installeren met behulp van de bijgeleverde grondpennen. In tegenstelling tot grondspots die in de grond geïnstalleerd moeten worden heb je met solar prikspots binnen enkele minuten al het werk af. Geen moeite met de juiste fitting, snoeren en graven. Plaats de pennen gewoon waar jouw nieuwe prikspots moeten staan en geniet gelijk van je nieuwe tuinverlichting. Zo makkelijk kan het dus ook.

Dit geld dan natuurlijk ook voor het verplaatsen van prikspots. Wanneer je je prikspots even niet meer nodig hebt, gooi ze dan zeker niet weg! Plaats ze in opslag, ze zijn ontzettend duurzaam en zullen daar prima op je wachten. Wanneer je dan weer verlichting nodig hebt stop je ze zo weer in de grond.

Prikspots online bestellen

De snelste tuinverlichting installeer je niet alleen snel, maar wordt ook nog eens snel bezorgd! Bestel jouw nieuwe prikspots bij Bamled en geniet tientallen jaren van makkelijkste verlichting voor jouw tuin! Zo kan je ze altijd hergebruiken. Dit allemaal ook nog eens voor de beste prijs.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.