Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

LED High Bays

LED High Bays zijn de beste manier om jouw grote ruimte op te lichten! Magazijnen, fabriekshallen, sporthallen of warenhuizen, het is allemaal geen probleem voor onze High Bays, ze kunnen alles aan. Ontdet snel onze krachtige LED High Bays!

4 van de
4 resultaten
Sorteer op

LED High Bay kopen bij Bamled

Op zoek naar zakelijke verlichting voor jouw panden? Onze LED High Bays zullen je nooit teleurstellen. Met wel 50.000 branduren weet je dat deze lampen het zeker waard zijn. En als je toch niet tevreden bent? Je krijgt bij ons altijd 30 dagen de tijd om je te bedenken. Bamled staat voor een leuke prijs, goede kwaliteit en topservice! Bestel dus snel LED High Bays van Bamled.

Waterdichte en stofdichte High bay

In grote gebouwen zoals opslagplaatsen en magazijnen is het vaak stoffig en vochtig. Daarom hebben de lampen van Bamled een speciale bescherming tegen stof en vocht! De LED high bays hebben een IP waarde van wel65, wat betekent dat ze goed afgesloten zijn. Vocht en stof kunnen zo nooit doordringen.

Verschillende LED High Bay lampen

Bamled vindt het belangrijk dat wanneer je op zoek bent naar een LED High Bay lamp je ook echt slaagt, daarom bieden wij veel verschillende lampen aan. Als je hier niet vind wat je zoekt, bekijk dan zeker ook onze andere zakelijke verlichting, wij bieden nog veel meer lampen aan dan wat je ziet op deze pagina!

Magazijnverlichting, industrieverlichting en al onze andere bedrijfsverlichting hebben allemaal een ding in gemeen, ze zijn ontzettend stevig. Toch hebben onze lampen allemaal unieke eigenschappen. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook dimbare Led High bays aan.

Welke LED High Bay lamp voor mij?

Verschillende hoogtes van je plafond zorgen er ook voor dat je een andere hoeveelheid watt nodig hebt voor genoeg licht. Wij hebben voor jou op een rijtje gezet welke LED High bay lamp jij nodig hebt!

  • 100W: Voor hoogtes onder de 6 meter
  • 150W: Voor hoogtes van 6 tot 8 meter
  • 200W: Voor hoogtes van 8 tot 10 meter
  • 240W: Voor hoogtes van 10 meter en hoger

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.