Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

Tuinverlichting

Een sfeervolle tuin hebben, is iets wat iedereen wil! Bij Bamled maken we het voor iedereen mogelijk om zo’n leuke tuin te creëren. Dat kan namelijk met ons grote assortiment aan tuinverlichting. Het kan zijn dat jij al een hele mooie tuin hebt. Maar misschien mis je nog dat warme gevoel dat een tuin nu echt fijn en uniek maakt. Geef je tuin meer sfeer met onze tuinverlichting. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten tuinlampen. Wij hebben grote tuinverlichting, kleine tuinverlichting, solar wandlampen, led verlichting en nog veel meer! Bekijk onze shop en ontdek de mogelijkheden!

16 van de
32 resultaten
Sorteer op

Tuinlampen in diverse maten, kleuren en materialen

Diversiteit in onze tuinverlichting collectie vinden wij bij Bamled ontzettend belangrijk. Daarom zorgen we er voor dat we met regelmaat unieke tuinlampen toevoegen aan onze tuinverlichting collectie, die beschikbaar zijn in verschillende maten, kleuren en materialen. Want een gezellige sfeer kun je alleen creëren in je tuin wanneer elk van de elementen goed bij elkaar passen. Houten tuinlampen vallen bijvoorbeeld goed te combineren met warme kleuren. Bij Metalen tuinlampen is dat niet altijd het geval.

Ook is het belangrijk dat je goed let op de ruimte die je hebt in je tuin. Grote tuinlampen zijn natuurlijk bestemd voor tuinen die aan de wat grotere kant zijn. Terwijl je kleine tuinlampen ook kwijt kan in grotere tuinen. Hoewel dit soort kwesties vaak logisch klinken, is het toch handig om er even bij stil te staan. Wil je nieuwe tuinlampen kopen? Ga eerst na welke stijl je zelf in de tuin hebt, of je tuin groot genoeg is en wat voor smaak jij zelf hebt.

Je tuin verlichten met solar tuinverlichting

Zonneverlichting zie je tegenwoordig overal. Als je naar de meeste daken in Nederland kijkt, zie je vaak wel een vorm van zonneverlichting op het dak liggen. Zonneverlichting is een fantastische manier om je huis te voorzien van stroom, zonder er al te veel voor te betalen. Dit idee kun je ook doortrekken bij het kopen van tuinverlichting. Bij Bamled zijn we groot fan van tuinlampen waar stroom of geld mee bespaart kan worden. Daarom hebben we ook solar tuinverlichting in ons assortiment.

Je hebt ze vast wel eerder gezien. Die mooie lantaarns of sokkellampen die mensen vaak in de tuin hebben staan. Dat is dus solar tuinverlichting. Wanneer je solar tuinverlichting koopt, hoef je de lampen alleen maar te plaatsen op een plek waar de zon schijnt. De rest gebeurd van zelf! Tuinverlichting die zonne-energie opwekt komt niet alleen voor in de vorm van lantaarns of sokkellampen. Tuinverlichting die zonne energie opwekt vind je in onze shop ook in de vorm van grondspots, wandlampen en staande lampen. We hebben zelfs solar tuinverlichting in de vorm van tafellampen. Dat is pas gaaf!

Besparen op de kosten met led tuinverlichting

Solar verlichting is niet de soort tuinverlichting waar je een hoop mee kan besparen. Met led tuinverlichting kan dat ook. Led tuinverlichting verbruikt gemiddeld veel minder dan andere soorten tuinlampen. Daarnaast gaat led tuinverlichting ook nog eens een stuk lang meer. Wanneer je led tuinverlichting aanschaf, hoef je uiteindelijk dus minder tuinverlichting te kopen. Maar tuinverlichting die zonne-energie opwekt, blijft op de lange termijn nog altijd de meest voordelige optie!

Tuinverlichting kopen bij Bamled

Ben jij klaar om je tuin een heerlijke sfeer te geven? Kies voor tuinverlichting bij Bamled. Het assortiment dat wij hebben, is ontzettend groot en groeit elke steeds meer. Bij ons kun je terecht voor veel verschillende soorten tuinverlichting. Zo kun je kiezen voor grote tuinverlichting, kleine tuinverlichting, solar tuinverlichting, led tuinverlichting en nog veel meer! Onze favorieten soort tuinverlichting is degene die zonne-energie opwekt. Met tuinverlichting die zonne-energie opwekt, bespaar je kosten en denk je ook nog eens een beetje aan het milieu! Ontdek al onze tuinverlichting direct in onze shop!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.