Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

LED inbouwspots buiten

De buitenkant van je huis verlichten met weerbestendige LED inbouwspots voor buiten is niet alleen ontzettend handig en veilig, maar zorgt er ook voor dat je huis er nog prachtiger uitziet! Laat je huis schitteren met de LED inbouwspots van Bamled. Bekijk snel ons brede assortiment en zorg ervoor dat je nooit meer staat te klungelen met sleutels of opstapjes.

7 van de
7 resultaten
Sorteer op

Hoe gebruik je LED inbouwspots buiten?

LED inbouwspots kunnen voor zo veel dingen gebruikt worden. Verlicht je garage, paden, dakranden en andere gedeeltes van je tuin gemakkelijk met deze spots. Wij hebben een aantal opties nog even op een rijtje gezet, maar je kan het altijd maken zoals jij het wilt!

  • Accentverlichting: LED inbouwspots zijn ideaal om bepaalde delen van je huis of andere delen van je tuin te accentueren, zoals bomen of beelden.
  • Padverlichting: Plaats LED inbouwspots langs tuinpaden, opritten of terrassen om een veilige pad te maken en tegelijkertijd het pad te decoreren.
  • Veiligheidsverlichting: LED inbouwspots rondom je huis zijn fijn om donkere gebieden te verlichten en zo je tuin veiliger maken om ‘s avonds in te lopen. Plaats ze bijvoorbeeld bij de ingang van je huis, in de achtertuin of bij de garage.
  • Sfeerverlichting: Voor een gezellige sfeer zit je ook goed met LED inbouwspots. Gezellige verlichting in bijvoorbeeld een terras of in een tuin is nooit makkelijker geweest.

Stevige en weerbestendige LED inbouwspots voor buiten

Alle LED inbouwspots voor buiten die wij aanbieden bij Bamled zijn net zoals onze wandlampen ontzettend stevig en weerbestendig. Wij garanderen dat je van onze inbouwspots jarenlang plezier zult hebben. Zorg ervoor dat ze wel goed overdekt zitten om er echt zeker van te zijn dat ze goed zitten. Met een goede installatie zullen onze LED inbouwspots elke winter en storm weerstaan.

Smart inbouwspots voor buiten

Smart devices zijn de laatste tijd zo ontzettend populair geworden dat je het ook niet kan missen bij de LED inbouwspots in je tuin. Hoe vervelend is het wel niet wanneer je in de tuin wilt relaxen en er staat de heletijd een fel licht te branden? Met Wifi en Bluetooth verbinding verander je niet alleen de sterke van het licht met een enkele klik, maar ook de kleur van het licht! Je hebt zelfs de optie om ze aan je telefoon te koppelen om het nog makkelijker te maken. Zo hoef je dus niet elke keer weer te zoeken naar de afstandsbediening, echt smart dus!

LED inbouwspots van Bamled in de tuin

Bamled biedt LED inbouwspots voor buiten waar je gegarandeerd jarenlang plezier van hebt. Waterbestendig, dimbaar en ook nog eens smart, deze inbouwspots hebben het echt allemaal. Met onze 30 dagen bedenktijd weet je echt zeker dat je de juiste inbouwspots kiest voor jouw woning. LED inbouwspots voor buiten zijn zo gemakkelijk met de snelle installatie en afstandsbedieningen. Buitenverlichting is nog nooit zo mooi, gemakkelijk en uniek geweest.

 

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.