Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

Vloerlampen kopen? Kies de perfecte staande lamp!

De meest simpele en effectieve soort lamp die je in huis kunt halen. Dat zijn vloerlampen! Vloerlampen hebben vaak een belangrijke functie in huis. Namelijk het verlichten van de hele ruimte. Waar spots bijvoorbeeld worden gebruikt als sfeerverlichting, kun je een staande lamp juist gebruiken als basisverlichting.

16 van de
24 resultaten
Sorteer op

Diverse maten en materialen staande lampen

Aangezien vloerlampen vaak fungeren als hoofdverlichting, zijn vloerlampen vaak ook de meest opvallende soort lampen in een ruimte. Je zou kunnen zeggen dat vloerlampen altijd de eyecatchers zijn in de betreffende kamer. Wat belangrijk is aan een eyecatcher is dat de lamp opvalt en toch ook past bij de stijl die je al in huis hebt.

Bij Bamled snappen we dit als geen ander. Daarom hebben we vloerlampen in verschillende maten en materialen. Een landelijke staande lamp of een industriële staande lamp kun je gemakkelijk vinden in onze shop. Heb jij al een kijk genomen in onze shop?

Besparen met een led vloerlamp

Een mooie staande lamp in huis halen, betekent natuurlijk niet dat je duurzaamheid compleet hoeft te vergeten. Tegenwoordig kun je namelijk ook kiezen voor een led vloerlamp. Een led vloerlamp verbruikt veel minder stroom dan een reguliere vloerlamp. Betekent dit dat de kwaliteit van een led vloerlamp minder is? Zeker niet! Een led vloerlamp heeft van buiten vaak dezelfde materialen als een reguliere staande lamp. Het enige verschil is de lamp zelf. Een led vloerlamp is juist voordeliger, omdat het je op de lange termijn veel minder gaat kosten. Een led vloerlamp verbruikt minder, wat betekent dat je er ook nog eens minder hoeft te kopen. Dat is pas ideaal!

Een dimbare vloerlamp in huis

Hoewel je een staande lamp vaak gebruikt als hoofdverlichting, is het natuurlijk ook fijn als je de sfeer in huis kunt bepalen met je staande lampen. Gelukkig kan dit ook! Met een dimbare vloerlamp kun je de intensiteit van de staande lamp verminderen. Zo krijg je een gezellige sfeer in huis. Ook onze dimbare staande lampen kun je in onze shop vinden in verschillende maten en materialen. Zo kun je kiezen voor een industriële dimbare staande lamp of juist een staande dimbare lamp van bamboe. Je kunt zelfs kiezen voor een dimbare vloerlamp in de vorm van een booglamp. De mogelijkheden zijn oneindig!

Een staande vloerlamp vind je bij Bamled!

Als jij het simpel wil houden in huis, zijn vloerlampen de meest ideale lampen voor jou! Vloerlampen kun je vrijwel overal kwijt in huis. Vloerlampen kunnen in de woonkamer, in de leeshoek en zelf in de slaapkamer. Vloerlampen zijn multifunctionele lampen die in veel verschillende stijlen gemaakt worden! Het maakt niet uit wat voor stijl jij huis hebt, wij hebben dé staande lamp voor jou.

We hebben een groot assortiment aan vloerlampen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je bij Bamled een booglamp, led vloerlamp of een dimbare vloerlamp vinden. Niets is te gek! Kijk snel in onze shop en ontdek de ideale staande lamp voor jou! Bekijk ook de lampen binnen categorieën als Binnenverlichting, Hanglampen, Wandlampen, Plafondlampen, Spots en Tafellampen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.