Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

G4 LED lampen

Op zoek naar een klein G4 LED lampje? Dan ben je op de juiste plek! Geniet jarenlang van de G4 lampjes van Bamled. Met onze lampjes weet je zeker dat je echt niet snel vervanging nodig hebt. Bekijk snel ons assortiment en ontvang al snel je nieuwe G4 lampje voor een leuke prijs!

 

5 van de
5 resultaten
Sorteer op

Wat is een G4 LED lampje?

Een G4 lampje verwijst naar een type lamp dat vaak wordt gebruikt in kleine armaturen. Het G4 lampje heeft een bipin (twee pinnen) basis en wordt vaak gebruikt in laagspanningsverlichtingssystemen van 12V. Deze lampjes zijn klein van formaat en hebben meestal een halogeenlamp of een LED lamp als lichtbron. Ze worden vaak gebruikt waar ruimte beperkt is, zoals in kasten of vitrines.

Voordelen van G4 LED lampen

Maar wat is er dan zo fijn aan een LED lamp in plaats van een halogeenlamp bij G4 lampen? Wij hebben alle voordelen voor jou op een rijtje gezet!

  • Energiezuinigheid: G4 LED lampjes verbruiken wel 90% minder energie dan halogeenlampen, zo heb je lagere energiekosten en een kleinere belasting van het elektriciteitsnetwerk!
  • Langere levensduur: LED lampjes hebben een veel langere levensduur dan halogeenlampen. Ze kunnen tot wel 10 keer langer meegaan, wat resulteert in minder vaak vervangen en dus lagere vervangingskosten.
  • Minder warmteproductie: LED lampjes produceren veel minder warmte dan halogeenlampen tijdens gebruik, waardoor ze veiliger zijn en minder energie verspillen door warmteafgifte.
  • Milieuvriendelijk: Omdat ze minder energie verbruiken en langer meegaan, dragen G4 LED lampjes bij aan verminderde afvalproductie.
  • Directe lichtopbrengst: LED lampjes geven direct volledige helderheid bij het inschakelen, terwijl halogeenlampen soms even nodig hebben om op volle sterkte te komen. Dit zorgt voor directe verlichting wanneer dat nodig is.
  • Flexibiliteit: G4 LED lampjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen en lichtsterktes, waardoor je kunt kiezen wat het beste past bij je behoeften en voorkeuren.

Bestel LED G4 steeklampjes bij Bamled!

G4 LED lampen zijn de perfecte vervangers voor je halogeen G4 lampen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog de beste kwaliteit G4 LED lampjes bij Bamled! Wij garanderen altijd goede kwaliteit en vele branduren, wij willen dat jij lang plezier hebt van onze lampen! Als je toch niet tevreden bent is dat ook geen probleem. Wij helpen je graag om dan wel de juiste lampjes voor jou te vinden!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.