Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

G9 LED lamp

Op zoek naar een compact G9 LED lampje? Bij Bamled bieden wij de G9 lamp die jij nodig hebt! Dimbaar, flikkervrij en ook nog eens met een lange levensduur! Zo weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld.

9 van de
9 resultaten
Sorteer op

Wat is een G9 LED lamp?

Een G9 lamp is een compacte steeklamp, ideaal voor kleine armaturen. De G9 is dus de vorm en maat van de lamp, zo heb je bijvoorbeeld ook de G4 lamp die net als de G9 compact is, maar je hebt ook grotere lampen zoals de E27. Het is belangrijk dat je de juiste lamp kiest, anders past deze niet!

Dimbare en flikkervrije G9 LED lampjes

Voor goede G9 lampjes is het natuurlijk belangrijk dat ze aan al je eisen voldoen. Deze lampjes zijn klein, maar wanneer je vele van deze lampjes gebruikt zijn ze net zo belangrijk als een normale lamp. Daarom zijn al onze G9 LED lampen niet alleen flikkervrij, maar ook dimbaar! Zo zal je dus altijd het meest comfortabele licht hebben voor elke setting. Geen hoofdpijn van felle flikkerende lampen.

Waarvoor worden G9 LED lampen gebruikt?

G9 LED-lampen zijn kleine, energiezuinige lampen die vaak worden gebruikt in armaturen die specifiek zijn ontworpen voor deze lampen. Let er op dat je wel een LED armatuur hebt en geen conventionele halogeenlamp armatuur, het kan namelijk zo zijn dat de LED lamp net iets dikker is. Ze hebben een bipin-voet en worden vaak gebruikt als bureaulampen, in kroonluchters, wandlampen, en sommige soorten plafondventilatoren en badkamerlampen.

G9 LED lamp bestellen bij Bamled

Heb je een G9 LED lamp nodig? Dan zit je bij Bamled zeker goed. Wij staan voor onze kwaliteit en garanderen jou vele branduren met onze G9 lampen. Als je niet tevreden bent neem dan gerust contact met ons op en dan komen we samen tot een oplossing! Maar wij zijn er zeker van dat jij ontzettend blij zal zijn met je nieuwe G9 LED lampen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.