Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

Opbouwspots

Leukere binnenverlichting dan opbouwspots bestaat gewoon niet! Je hele kamer laten stralen is waar Bamled voor staat. Met je nieuwe opbouwspots laat je echt jouw smaak zien. Kies de perfecte opbouwspots voor jou en maak elke kamer helemaal af.

16 van de
19 resultaten
Sorteer op

Zo veel soorten opbouwspots!

Het geweldige aan opbouwspots is hoeveel opties je hebt. Vaak komen opbouwspots in de vier populaire kleuren wit, zwart, zilver en goud, zo weet je dus zeker dat ze passen bij je interieur. Speel met de kleuren van je lamp om zo een unieke kamer in te richten die helemaal past bij jou.

Niet alleen zijn er verschillende kleuropties, maar ook veel opties voor het model van de opbouwspots. Met een eenvoudige opbouwspot heb je een cilinder of blok met een verstelbare lamp, deze spots zijn heel rustig en ideaal om niet op te vallen. Ook heb je de optie om niet de lamp verstelbaar te maken, maar de nek van je opbouwspot. Met een verstelbare nek weet je zeker dat ze precies staan zoals jij het mooi vindt.

Probeer ook zeker je opbouwspots met elkaar te combineren. Je kan bijvoorbeeld meerdere spots van hetzelfde model in je woning plaatsen om het zo een geheel te maken. Ook bieden wij opbouwspots waar al meerdere lampen in zitten! Zo heb je gelijk twee of wel drie lampen, allemaal verstelbaar om zo precies het lichteffect te creëren wat jij wilt!

Gezelligheid met dimbare opbouwspots

Een ander geweldig voordeel van opbouwspots is dat je ze ook dimbaar kan kopen! Zo kan je zelf bepalen hoe sterk je het licht wilt op elk moment van de dag. Wil je graag een boek lezen of ander gefocust werk doen? Dan weet je zeker dat je altijd genoeg licht hebt. Wanneer je daarna lekker wilt ontspannen verminder je gemakkelijk het licht van de opbouwspots en maak je je ruimte zo extra gezellig.

Opbouwspots voor elke ruimte

Opbouwspots zijn ideaal voor elke ruimte. De eerste gedachte die je hebt bij opbouwspots zal waarschijnlijk een woonkamer zijn, maar je kan ze eigenlijk overal plaatsen! Zo zijn deze lampen ook goed als badkamer lampen. De opbouwspots, en ook wandlampen, van Bamled zijn van hoge kwaliteit en zijn dus ook prima voor in de badkamer!

Ook wanneer je geen plek hebt voor een bureaulamp zijn deze opbouwspots ideaal om goed licht te verzorgen tijdens het werken. Met de verstelbare lampen die ook nog eens dimbaar zijn weet je zeker dat je zo het ideale licht om te werken kan creëren.

Opbouwspots online bestellen

Bestel vandaag nog online jouw nieuwe opbouwspots bij Bamled! Wij zorgen ervoor dat alles meteen verzonden wordt. Is je bestelling boven de €50? Dan hoef je geen bestelkosten te betalen. Met de 30 dagen bedenktijd weet je zeker dat je de juiste lamp uitkiest.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.