Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

Plafondkappen

Plafondkappen kunnen echt niet missen in jouw woning! Een hanglamp is een prachtige manier om met de licht van een kamer te spelen, maar je moet dan natuurlijk wel een mooie afwerking hebben. Met een plafondkap zorg je ervoor dat je hanglamp echt tot zijn recht komt! Bekijk ons assortiment voor de netste plafondkappen.

2 van de
2 resultaten
Sorteer op

Waarom een plafondkap?

Een plafondkap is niet alleen handig, maar geeft ook een mooie afwerking aan je lamp. Je wilt natuurlijk niet de gaten in de muur zien waar de snoeren uithangen. Plafondkappen verbergen draden en zorgen ervoor dat je plafond er netjes uitziet.

Een plafondkap kan voor alle indelingen gebruikt worden. Zo zijn er plafondkappen waar je een rechte lijn hebt, maar ook plafondkappen met een speelser ontwerp. Zo kan je bijvoorbeeld ook een cirkel of een ander patroon plafondkap installeren. Ook zijn de kappen ideaal voor elke ruimte in je woning, zo passen eetkamerlampen of je keukenverlichting ook prachtig in de plafondkappen.

Vind jouw perfecte lamp voor je plafondkap!

Heb je nog geen lamp uitgekozen? Dan is het handig om te kijken welke lamp goed past bij een leuke plafondkap! Onze bamboe hanglampen passen bijvoorbeeld ontzettend goed bij elke soort plafondkap, maar dit geldt niet voor elke soort lamp. Speel ook zeker met de vorm van je plafondkap, we hebben niet voor niks verschillende vormen. Zo maak je je kamer helemaal eigen!

Om ervoor te zorgen dat de kap goed in jouw interieur past zijn plafondkappen in verschillende maten verkrijgbaar. Zo kun je even goed passen welk formaat het beste staat in jouw woning. Het zou natuurlijk zonde zijn als je nieuwe plafondkap niet helemaal past bij je nieuwe lamp.

Bamled plafondkappen online bestellen

Heb je een plafondkap nodig? Dan ben je bij Bamled op de juiste plek. Wij bieden niet alleen snelle levering, maar ook 30 dagen bedenktijd! Zo kan je als je niet tevreden bent je plafondkap gewoon weer terug brengen. Bestel jouw plafondkap gemakkelijk en snel online en wij versturen hem meteen! Wij staan ook te popelen om te zien hoe jouw nieuwe lamp en plafondkap gaan stralen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.