Klantenservice

Als u problemen ondervindt met uw bestelling of als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u ons altijd per e-mail bereiken op [email protected]. Ons toegewijde klantenserviceteam staat voor u klaar om u te helpen en eventuele problemen op te lossen. Zorg ervoor dat u uw bestelnummer en alle relevante details vermeldt, zodat we u snel en efficiënt kunnen helpen. We streven ernaar om binnen 24 uur op alle e-mails te reageren en doen ons best om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met onze producten en service. Bedankt voor uw begrip en ondersteuning. Ook kunt u ons bereiken via whatsapp op nummer: +31 6 82612503 

Bij Bamled.nl zijn we toegewijd om uw bestellingen snel en efficiënt te verzenden. We maken gebruik van de diensten van PostNL voor al onze leveringen en streven ernaar om alle bestellingen die voor 17:00 uur worden geplaatst op dezelfde dag te verzenden. In de meeste gevallen ontvangt u uw bestelling binnen 2 werkdagen na verzending.

Wanneer uw bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail met een trackingnummer, zodat u de voortgang van uw bestelling kunt volgen. Als u de trackinginformatie niet heeft ontvangen binnen 48 uur na het plaatsen van uw bestelling, neem dan contact met ons op via e-mail op [email protected] of telefonisch op +31 6 82612503 

Let op: Tijdens drukke periodes, zoals feestdagen, kan het langer duren voordat uw bestelling wordt verzonden en geleverd. We doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken, maar houd er rekening mee dat er vertragingen kunnen optreden als gevolg van onvoorziene omstandigheden.

Als uw bestelling niet binnen de verwachte levertijd is aangekomen, neem dan contact met ons op via e-mail op [email protected] of telefonisch op +31 6 82612503  , zodat we u kunnen helpen bij het traceren van uw bestelling en het oplossen van eventuele problemen.

Bedankt voor uw begrip en ondersteuning. We waarderen uw bedrijf en streven ernaar om uw ervaring bij bamled.nl  zo aangenaam mogelijk te maken.

Hieronder vindt u onze retourvoorwaarden:

 1. Algemene retourvoorwaarden
 • U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons opnemen om een retourzending te regelen. Dit is op eigen kosten.
 • Het product moet ongebruikt en in de originele verpakking worden geretourneerd, samen met alle accessoires en documentatie die bij het product zijn geleverd.
 • We behouden ons het recht voor om geretourneerde producten te weigeren die niet aan onze retourvoorwaarden voldoen.
 • We kunnen geen retourzendingen accepteren voor producten die zijn aangepast of op maat zijn gemaakt.
 1. Defecte of beschadigde producten
 • Als het product dat u heeft ontvangen defect of beschadigd is, neem dan binnen 48 uur na ontvangst contact met ons op om het probleem te melden.
 • We zullen het product terugbetalen of omruilen zodra we het beschadigde of defecte product hebben ontvangen en geïnspecteerd.
 1. Terugbetalingen
 • Terugbetalingen worden verwerkt zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd.
 • De terugbetaling zal worden gedaan via dezelfde betaalmethode die u heeft gebruikt om de bestelling te plaatsen.
 • Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat de terugbetaling op uw rekening wordt bijgeschreven, afhankelijk van de verwerkingsperiode van uw bank.

We raden u aan om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onze retourvoorwaarden of als u hulp nodig heeft bij het regelen van een retourzending.

Vul hier het retourformulier in.

 1. Alle producten die via onze webshop worden verkocht, worden geleverd met een garantieperiode van 12 maanden vanaf de datum van aankoop, tenzij anders vermeld.

 2. Deze garantie dekt alleen defecten als gevolg van fabricagefouten of fouten in het materiaal. De garantie dekt geen normale slijtage of schade als gevolg van onjuist gebruik, ongelukken, misbruik of verwaarlozing.

 3. Als een product defect raakt tijdens de garantieperiode, moet de klant contact met ons opnemen via e-mail op [email protected] of telefonisch op +31 6 82612503. We kunnen de klant vragen om het defecte product naar ons op te sturen voor inspectie en reparatie of vervanging.

 4. Als het defecte product niet kan worden gerepareerd of vervangen, kunnen we ervoor kiezen om het product terug te nemen en de klant een terugbetaling te geven.

 5. Deze garantie is alleen geldig voor de oorspronkelijke koper van het product en is niet overdraagbaar.

 6. Alle retourzendingen moeten vergezeld zijn van een aankoopbewijs of factuur.

 7. De garantie is niet van toepassing op producten die zijn gekocht bij niet-geautoriseerde verkopers.

 8. We behouden ons het recht voor om de garantievoorwaarden op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, neem dan gerust contact met ons op.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Je kunt ons ook direct een vraag stellen! Neem contact met ons op en we helpen je verder.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.