Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

Solar wandlampen

Besparen op energiekosten met een handige én mooie wandlamp? Buitenverlichting kan echt niet makkelijker dan met een solar wandlamp. Geen gedoe met energiekosten, snoeren en batterijen. Als je op zoek bent naar weerbestendige tuinverlichting met een lange levensduur zit je zeker goed met een solar wandlamp van Bamled!

4 van de
4 resultaten
Sorteer op

Voordelen van solar wandlampen

Alle voordelen van solar wandlampen zijn voor de hand liggend, maar ben je nog steeds niet overtuigd? Wij hebben ze voor jou nog even op een rijtje gezet zodat jij de juiste keuze kan maken.

  • Milieuvriendelijk: Solar wandlampen werken op zonne-energie, zo hebben deze lampen dus geen elektriciteit nodig van je elektriciteitsnet. Voorkom zo gemakkelijk schadelijke uitstoot tijdens gebruik!
  • Kostenbesparend: Omdat solar wandlampen op zonne-energie werken, worden je energiekosten niet verhoogd. Ze laden overdag op via zonlicht en verlichten dan ‘s nachts automatisch.  Besparen op elektriciteitsrekeningen is nooit makkelijker geweest.
  • Eenvoudig installeren: Solar wandlampen zijn ontzettend handig. Geen bedrading of aansluiting op het elektriciteitsnet en geen batterijen die je steeds moet vervangen zorgen ervoor dat installeren eenvoudig en goedkoop is. Je hoeft je alleen maar te zorgen dat ze voldoende zonlicht krijgen gedurende de dag.
  • Veiligheid: Geen gestrompel en gestruikel meer door er zeker van te zijn dat ‘s nachts alle buitenruimtes goed verlicht zijn!
  • Alle soorten en maten: Solar wandlampen zijn niet alleen heel handig, maar ook nog eens veelzijdig. Er zijn vele ontwerpen, maten en zelfs sets beschikbaar bij Bamled.

Toch nog niet overtuigd? Wij bieden ook vele andere lampen! Als je op zoek bent naar andere lampen met makkelijke installatie is misschien prikspots wel een optie voor jou! Deze lampen zet je ook zo in je tuin neer.

Oplaadtijd en gebruikstips voor solar wandlampen

Wanneer je een nieuwe solar wandlamp in je tuin plaatst is er een kans dat hij eerst even goed moet opladen! Geef je wandlamp twee zonnige dagen en hij zal stralen. Na de eerste dagen zal de lamp goed opgeladen zijn en kan hij zelfs na bewolkte dagen genoeg licht geven. Om te garanderen dat jij zo veel mogelijk plezier hebt van jouw solar wandlampen hebben we ook nog een paar tips.

  • Plaatsing: Installeer de nieuwe solar wandlampen op een plek waar ze de hele dag direct zonlicht krijgen. Probeer ze niet op een plek te plaatsen waar ze constant in de schaduw liggen, zoals onder bomen of dicht bij hoge muren.
  • Reiniging: Houd de zonnepanelen schoon om te garanderen dat hij altijd goed op kan laden. Vuil, stof en bladeren kunnen de opname van zonlicht verminderen en dan kunnen de batterijen niet volledig opladen.
  • Wintermaanden: Helaas zijn de winters in Nederland niet heel zonnig. Je zult ook merken dat in de wintermaanden de prestatie van solar lampen kunnen verminderen vanwege kortere dagen en minder zonlicht. Je kan overwegen om de lampen tijdelijk te verplaatsen naar een zonniger gebied.

Solar wandlampen van kwaliteit

Solar wandlampen van echte kwaliteit vind je hier bij Bamled. Niet alleen zien onze lampen er goed uit, ze hebben echt een lange levensduur door de batterijen van hoge kwaliteit. Dit in combinatie met de stevige bouw voor weerbestendigheid maakt een solar wandlamp waar je jarenlang plezier van hebt. Bespaar energie, geld en tijd bij Bamled!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.