Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

Spots

Klein maar fijn! Dat zijn spots voor binnen. Spots voor binnen staan bekend als een van de meest veelzijdige soorten lampen die je maar kunt vinden. Spots voor binnen zijn klein genoeg om ze overal kwijt te kunnen, maar dat betekent niet dat de intensiteit van de verlichting minder is. Spots voor binnen kunnen vaak een grote ruimte belichten. De soort die je kiest, zijn afhankelijk van de ruimte waar je ze in wil gebruiken. Bij Bamled kun je kiezen uit vloerspots voor of wandspots. Waar je ook voor kiest, bij Bamled kun je kiezen uit een groot assortiment. Bekijk onze shop en ontdek de opties!

16 van de
49 resultaten
Sorteer op

Diverse soorten spots voor binnen. Opbouwspots en inbouwspots

In onze collectie vind je veel verschillende spots voor binnen. Elk van de soorten spots heeft zijn eigen functie en past op een andere plek in huis. Het is natuurlijk logisch dat je grondspots voor binnen in de vloer plaats en wandspots op een muur plaatst. Dit is het verschil tussen inbouwspots en opbouwspots. Maar in welke ruimte kunnen dergelijke spots voor binnen?

Grondspots voor binnen plaats je vaak in een gang of een muur waar niet al te veel meubels omheen staan. Als je een kast voor de muur hebt staan, zullen de vloerspots voor binnen niet zichtbaar zijn. Dat is natuurlijk niet waar je de grondspots voor binnen voor koopt!

Muurspots voor binnen zijn ideaal voor op die ene wand in je huis, die nu nog wat somber lijkt. Je kunt wandspots voor binnen vinden in veel verschillende materialen en vormen. Zo hebben we bijvoorbeeld vierkante wandspots voor binnen die van metaal zijn. Maar we hebben ook houten muurspots voor binnen die rond zijn. Bij Bamled zijn er oneindig veel mogelijkheden!

Minder kosten met vloerspots voor binnen

Wil jij vloerspots voor in huis? Je kunt nu ook besparen op de kosten door led vloerspots voor binnen te kopen. Hoe fijn is dat?! Led vloerspots staan bekend als de lampen die veel minder verbruiken dan reguliere vloerspots voor binnen. Led vloerspots voor binnen verbruiken gemiddeld 80% minder stroom dan reguliere grondspots voor binnen. Dat scheelt een hoop energiekosten. Maar dat is niet de enige manier waarop je met led vloerspots kunt besparen. Led vloerspots verbruiken niet alleen minder stroom, maar gaan ook nog eens een stuk langer mee. Gemiddeld gaan ze zelfs vier keer zo lang mee ten opzichte van reguliere vloerspots voor binnen. Zoek jij naar nieuwe binnenverlichting voor op de vloer en wil je besparen op de kosten? Dan zijn led vloerspots voor binnen ideaal voor jou!

Spots voor binnen in verschillende maten

Weet jij het al? Spots voor binnen uitkiezen is niet altijd even makkelijk. Waar de een direct weet wat hij wil, heeft de ander wat meer tijd nodig om uit te zoeken wat hij wil. Als je winkelt bij Bamled hoef je het niet allemaal alleen te doen. Wij helpen je verder bij het kiezen van de juiste grondspots voor binnen of muurspots voor binnen. Met plezier zelfs!
Het maakt niet uit of je nu specifieke soort spots voor binnen zoekt of juist helemaal niet weet weet waar je moet beginnen. Onze specialisten staan voor je klaar!

Spots voor binnen koop je bij Bamled!

Spots voor binnen geven je huist een hele nieuwe en unieke sfeer. Als je spots in huis wil halen, heb je verschillende opties. Zo kun je kiezen voor grondspots of wandspots. Beide soorten spots voor binnen hebben zo hun voordelen waar jij van kunt profiteren. Ben je echt op zoek naar de meest voordelige spots voor binnen die je kunt vinden? Bekijk de led vloerspots in onze collectie. Met deze led spots zul je veel besparen op de kosten. En ze zijn ook nog eens hartstikke mooi. Bij Bamled heb je genoeg keuze als het gaat om spots voor binnen. Ga direct naar onze shop en ontdek alle mogelijkheden!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.