Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

LED TL verlichting

LED TL verlichting is de ideale zakelijke verlichting voor magazijnen, garages en andere plekken waar je makkelijk licht nodig hebt! Ben jij op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om jouw ruimtes op te lichten? Bekijk dan de LED TL verlichting van Bamled! Wij garanderen je dat je hier de beste TL-buizen zult vinden.

2 van de
2 resultaten
Sorteer op

Waarom kiezen voor LED TL verlichting

LED TL verlichting is een moderne en energiezuinige alternatief voor traditionele TL verlichting. Hier zijn een paar punten waarom het geweldig is:

  • Energie-efficiëntie: LED TL verlichting verbruikt veel minder dan de oude TL-buizen. Bespaar zo op je energiekosten!
  • Langere levensduur: LED TL-buizen gaan ook veel langer mee dan traditionele TL-buizen. Dit betekent minder vaak vervangen en dus ook weer een plek om te besparen.
  • Directe verlichting: LED TL verlichting geeft meteen volle helderheid wanneer je het aanzet, zonder knipperen of opwarmtijd. Zo hoef je dus niet te wachten.
  • Geen kwik: In tegenstelling tot fluorescentielampen bevatten LED TL-buizen geen kwik, wat beter is voor het milieu en de gezondheid!

Waar moet ik op letten bij LED TL buizen?

Als je eindelijk oude TL buis vervangt door een LED tl buis dan zet je al een stap in de juiste richting. Het is wel belangrijk om op de dingen te letten.

  • De wattage: de wattage komt overeen met de lengte van de TL buis. Kijk naar de juiste wattage en de wattage van de TL buis die de LED buis vervangt.
  • De kleurtemperatuur: je kunt kiezen uit 3000K (warm wit), 4000K (helder wit) of 6500K (fel wit). In de lagere getallen vind je warm licht voor ruimtes waar je wilt ontspannen, bij de hogere getallen juist fel licht om goed te kunnen werken!

LED TL verlichting kopen bij Bamled

Wil je jouw verlichting upgraden naar LED TL-buizen? Bij Bamled hebben we precies wat je nodig hebt! Waarom bestellen bij Bamled? Onze LED TL-buizen zijn helder, gaan lang mee en zijn vriendelijk voor je portemonnee. Je hoeft ze minder vaak te vervangen dan gewone TL-buizen, wat je kosten bespaart. We snappen dat elke ruimte anders is, dus we hebben opties in verschillende maten, kleuren en helderheid. Zo vind je altijd de perfecte match voor jouw plek! Dus waar wacht je nog op? Geniet van slimme verlichting die lang meegaat!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.