fbpx
Advies & Inspiratie

Home | Advies & Inspiratie | Ik wil graag een buitenlamp bij de voordeur maar kan geen keuze maken?

Ik wil graag een buitenlamp bij de voordeur maar kan geen keuze maken?

Er zijn verschillende soorten buitenlampen die geschikt zijn voor bij de voordeur, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de stijl van je huis. Hier zijn een aantal opties:

  1. Wandlampen: Wandlampen worden gemonteerd op de muur naast de voordeur en bieden een goede verlichting voor het gebied rond de voordeur. Ze zijn er in verschillende stijlen, maten en kleuren, en kunnen worden aangesloten op het elektriciteitsnet of op batterijen werken.
  2. Plafondlampen: Plafondlampen worden gemonteerd aan het plafond bij de voordeur. Ze zijn vooral geschikt als je een overdekte ingang hebt en bieden een goede verlichting voor het gebied rond de voordeur.
  3. Staande lampen: Staande lampen zijn een goede optie als je geen muur hebt waar je een wandlamp aan kunt monteren. Ze kunnen direct naast de voordeur worden geplaatst en bieden een goede verlichting voor het gebied rond de voordeur.
  4. Bewegingssensorlampen: Bewegingssensorlampen zijn een populaire optie omdat ze alleen aangaan wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dit kan handig zijn als je ‘s avonds thuiskomt en het licht wilt inschakelen zonder dat je op zoek hoeft te gaan naar een schakelaar.

Ongeacht welk type buitenlamp je kiest, zorg ervoor dat deze geschikt is voor buiten en bestand is tegen weersinvloeden zoals regen, wind en sneeuw.

 

Klik hier om te zoeken naar onze buitenlampen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.