Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

Bamboe lampen

Wil jij een lamp in huis die ontzettend opvalt? Kijk dan niet verder! Niets is unieker dan een echte bamboe lampen in je huis. Met een bamboe lamp geef je je huis een natuurlijke en frisse look. Wie wil dat nou niet? Hanglampen van andere materialen zul je vaker tegenkomen wanneer je bij iemand naar binnen loopt. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een metalen hanglamp of een glazen hanglamp. Dat soort lampen kunnen mooi zijn, maar bamboe lampen geven jouw interieur toch nog een natuurlijke look en feel. Dat is bij veel andere lampen niet het geval. Ga jij voor een unieke, natuurlijke en frisse look? Dan is zijn bamboe hanglampen perfect voor jou. Bij Bamled kun je kiezen uit veel verschillende bamboe lampen. Bekijk snel de shop!

16 van de
23 resultaten
Sorteer op

Bamboe lampen voor jouw budget

Bij Bamled willen we iedereen kunnen bedienen. Wij vinden dat iedereen een interieur naar eigen smaak verdient. Daarom zorgen wij er altijd voor dat alle lampen die wij in huis hebben, passen binnen het budget van onze klanten. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld een bamboe plafondlamp zoekt voor minder dan 150 euro of misschien zoek je juist een rieten hanglamp voor minder dan 80 euro. Wij zorgen ervoor dat er voor iedereen iets te vinden is. Kun je toch niet die ene bamboe hanglamp vinden voor minder dan 70 euro? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. We kijken samen met jou naar alternatieve bamboe lampen die wel binnen je budget passen. Hoe dan ook, gaan wij tot het uiterste om de juiste bamboe lampen voor jou te vinden!

Bamboe plafondlamp

In onze collectie hebben we verschillende bamboe lampen. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een frisse en natuurlijke bamboe plafondlamp? Die hebben we zeker in huis. Een bamboe plafondlamp is perfect voor meerdere ruimtes in je huis. Je kunt een bamboe plafondlamp boven de eettafel hangen voor een heerlijke sfeer wanneer je aan tafel zit. Ook kun je bamboe plafondlamp boven je zitruimte hangen. De opties zijn eindeloos!

Bamboe hanglamp

Naast bamboe plafondlampen kun je bij ons ook kiezen voor een bamboe hanglamp. Een bamboe hanglamp kun je net als een bamboe plafondlamp boven de eettafel plaatsen. Maar ook dit soort lampen kun je thuis in meerdere ruimtes kwijt. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht over een bamboe hanglamp voor in de leeshoek? Of misschien zelfs in je slaapkamer. Een bamboe hanglamp kun je werkelijk overal hangen. Kies een ruimte uit, bestel de bamboe hanglamp naar keuze en wij sturen de hanglamp meteen voor je op.

Rieten hanglamp

Aangezien we onze klanten graag veel verschillende opties bieden, kun je ook gaan voor een rieten hanglamp. Net als alle bamboe lampen die we bieden, kun je een rieten hanglamp vrijwel overal kwijt.
Met een rieten hanglamp geef je jouw huis een tof boho tintje. Dit is de perfecte soort lamp als je houdt van dat tropische gevoel. Wanneer je de lamp ‘s avonds aanzet, schijnt het licht op een unieke manier door de rieten hanglamp heen. Het is niet zomaar een lamp. Een rieten hanglamp is ook nog eens een mooi decorstuk, waar bezoek versteld van zal staan!

Shop bij Bamled.nl voor jouw unieke bamboe lampen!

Of je nu kiest voor een bamboe hanglamp, bamboe plafondlamp of een rieten hanglamp een frisse en natuurlijke look in je huis kunnen wij je garanderen.
Weet je toch niet zo goed welk van deze bamboe lampen het beste bij jouw interieur past? We helpen je graag verder! Je kunt altijd contact met ons opnemen voor advies over de perfecte bamboe lampen voor jou. Neem snel een kijk in onze collectie. Bestel je vandaag je eigen bamboe hanglamp of bamboe plafondlamp? Dan kun je morgen al genieten van je unieke bamboe lamp. Aarzel niet! Je bamboe hanglamp ligt al voor je klaar!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.