Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

Glazen hanglampen

Een hanglamp van glas past in alle woonstijlen. Door het glas zorg jij ervoor dat je hele kamer opgelicht wordt door je nieuwe glazen hanglamp. Bij Bamled hebben wij zoveel soorten glazen hanglampen dat jij het helemaal eigen kan maken? Worden het er twee, drie, vier of misschien wel vijf  hanglampen?

16 van de
44 resultaten
Sorteer op

Glazen hanglampen combineren

Misschien denk je bij glazen hanglampen niet gelijk aan hoe persoonlijk je het kan maken. Natuurlijk is een enkele glazen hanglamp al prachtig, hier is al zoveel keuze in, maar hoe leuk is het om glazen hanglampen met elkaar te combineren? Bij Bamled bieden wij verschillende sets aan waar wel twee tot tien glazen hanglampen aan zitten! Niet alleen is een set een leuke optie, maar je kan in een grotere ruimte ook verschillende glazen, of zelfs bamboe hanglampen combineren.

Ook zijn onze glazen hanglampen ideaal te combineren met onze plafondkappen. Met een plafondkap zorg je ervoor dat je hanglampen goed afgewerkt zijn en je geen snoeren ziet. Deze komen net zoals onze glazen hanglampen in verschillende vormen zodat je het helemaal eigen kan maken.

De voordelen van een glazen hanglamp

Naast het feit dan een glazen hanglamp er prachtig uitziet, hebben ze ook vele andere voordelen! Wil jij een hanglamp met alleen maar voordelen? Dan is een glazen hanglamp echt voor jou! Lees snel de grootste voordelen.

  1. Zacht licht: Het glas van de lamp verspreidt het licht over de gehele kamer, zo krijg je altijd een gezellige sfeer.
  2. Makkelijk schoon te maken: Om een glazen hanglamp schoon te maken heb je enkel een vochtige doek nodig om te poetsen. Zo weer schoon dus!
  3. Past bij elke stijl: Ze passen goed bij verschillende interieurstijlen, van modern tot traditioneel, je vindt glazen hanglampen echt overal.
  4. Subtiel: Omdat glas doorzichtig is, kan een glazen hanglamp de ruimte groter laten lijken en een gevoel van lichtheid geven.
  5. Veilig in gebruik: Glas kan goed tegen warmte, waardoor glazen lampenkappen veilig zijn om te gebruiken met alle soorten lampen.

Hanglamp van glas online bestellen

Wanneer je een glazen hanglamp besteld bij Bamled heb je niet alleen de voordelen van de hanglamp, maar ook van onze service! Wij bieden gratis levering voor bestellingen boven de 50 euro en daarbij krijg je ook nog eens 30 dagen bedenktijd. Ben je er dus nog niet zeker over? Dan heb je de tijd om te kijken of dit de optie voor jou is. Wij helpen jou graag om de beste hanglamp voor jou te vinden!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.