Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

Lava hanglamp

De meest unieke soort lamp die op de markt. Dat is de lava hanglamp! De lava hanglamp is een van de weinige soort lampen waarvan je met zekerheid kunt zeggen dat ze met de hand gemaakt zijn. Hoe speciaal is dat? Een met de hand gemaakte lava hanglamp, die zo speciaal is, kun je hangen in een huis dat net zo uniek is. Maar het kan ook anders. Als jouw interieur nog wat aan de saaie kant is, kun je meteen een chique en unieke sfeer creëren door een lava hanglamp op te hangen. Benieuwd naar de lava hanglamp die bij jou past? Ontdek nu onze collectie en laat je verrassen!

13 van de
13 resultaten
Sorteer op

Wat is een lava hanglamp eigenlijk?

Een lava hanglamp is zo uniek dat veel mensen het mooi vinden, maar niet weten wat een lava hanglamp eigen is. Een lava hanglamp is een met de hand gemaakte lamp die van glas is. Maar hoe komt de lamp dan aan zijn aparte vorm? Dat komt doordat een lava hanglamp mondgeblazen lampenkappen heeft. Elke lava lamp die je in onze collectie kunt vinden, is dus met de mondgeblazen. Zo komt hanglamp in de vorm van lava aan zijn vorm.

In de jaren 70 en 80 werd de lava hanglamp ontzettend populair. Destijds wilde iedereen zo een unieke en chique lamp in huis hebben. En dat nog steeds zo!

Een lava hanglamp in verschillende kleuren

Kan het nog beter? Zeker! De lava hanglamp is niet alleen unieke door techniek de gebruikt wordt om de lamp te maken. De hanglamp in de vorm van lava is ook nog eens beschikbaar in meerdere unieke kleuren. Zo kun je bij het kopen van een lava hanglamp kiezen uit een grijs model, een gouden model of een rosé gouden model. Het grijze model kun je bijvoorbeeld vinden onder de naam ‘smoked gray’. Glas lava hanglampen in smoked gray zijn bij ons het meest populaire model van de drie. Maar de andere twee modellen vallen bij onze klanten ook zeker in de smaak.

De lava hanglamp wordt vaak gecombineerd met de kleur zwart. De hanglamp in de vorm van lava hang namelijk vaak aan een plaat. Deze plaat is heeft vaak een mat zwarte kleur om de kleur van de lava hanglamp zelf tot zijn recht te laten komen.

Een unieke sfeer met lava hanglamp

Met een unieke lamp creëer je een unieke sfeer in huis. De lava hanglamp is niet vaak te zien in de meeste huizen. Dit omdat de lampen niet in willekeurige winkels te koop zijn. Veel mensen weten daarom ook niet van het bestaan van de hanglamp in de vorm van lava.
Door de mooie kleuren van de lava hanglamp en zijn unieke vorm, zal je huis een hele chique sfeer krijgen. Het maakt bijna niet uit wat voor andere meubels je in huis hebt. De lava hanglamp zal je woning laten stralen.

De lava hanglamp heeft een mooie vorm, maar het betoverende licht dat door de lamp heen schijnt maakt de lamp helemaal af!

Een lava hanglamp kopen?

Wil jij ook een unieke en chique sfeer in huis? Dan is de lava hanglamp perfect voor jou. De hanglamp in de vorm van lava is een echte eyecatcher. Waar je de lamp ook hangt, hij zal meteen opvallen in je huis. Weet je niet helemaal voor welke kleur je moet gaan, dan is de glazen hanglamp in smoked gray de beste keuze. Dit is namelijk onze bestseller. De overige kleuren zijn natuurlijk ook mooi, maar de glazen hanglamp in smoked gray is bij onze klanten de favoriet! Verander de sfeer in je huis en koop een lava hanglamp bij Bamled. Bekijk snel onze shop!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.