Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

Industrieverlichting

Een veilige werkomgeving? Dat creëer je met de juiste verlichting! Het kiezen van de juiste industrieverlichting is essentieel als je voor een goede werkomgeving wil zorgen. Zonder de juiste industrieverlichting kun je al snel te maken krijgen met ongelukken op de werkvloer. Dat wil natuurlijk niemand! Daarbij draagt dit soort verlichting ook nog eens bij aan de productiviteit van medewerkers. Of je nu te maken hebt met een magazijn, loods, productiehal of bedrijfshal. De productiviteit op de werkvloer is ontzettend belangrijk.

Ook zorg je met industriëleverlichting voor een fijne werksfeer voor medewerkers en je bespaar je ook nog een hoop energie. Vooral als je gaat voor led industrieverlichting! Wil jij voor industrieverlichting? Daar kan Bamled je bij helpen? Bekijk onze winkel en ontdek ons assortiment!

9 van de
9 resultaten
Sorteer op

Een fijne werkomgeving met led industrieverlichting

Een fijne werkomgeving, daar kom je niet zomaar aan! Veel verschillende aspecten kunnen invloed hebben op de werkomgeving en de sfeer die op de werkvloer ontstaat. Denk bijvoorbeeld aan leuke collega’s, de juiste apparatuur, genoeg ruimte en nog veel meer. Maar heb je ook nagedacht over het effect dat led industrieverlichting heeft op een werkomgeving? Weinig mensen denken hierover na, maar het kan veel impact hebben over de manier waarop werk wordt uitgevoerd en hoe men zich tijdens het werken voelt.
De juiste lampen, zoals led industrieverlichting, beïnvloeden niet alleen het gevoel dat medewerkers hebben. Industrieverlichting beïnvloedt ook de concentratie en dus ook de werkprestaties van personeel. De juiste verlichting kan dus heel veel uitmaken. Ben jij benieuwd naar led industrieleverlichting voor bij jou op de zaak? Bekijk onze shop!

Welke industrieverlichting is geschikt voor jouw bedrijf?

Nu je weet dat industrieverlichting veel voordelen met zich meebrengt, is er nog maar een vraag die je hoeft te stellen. Namelijk; welke soort industrieverlichting moet ik hebben? Hier hoef je gelukkig niet geheel zelf achter te komen. Bij Bamled stellen we niet alleen de beste verlichting beschikbaar, we helpen onze klanten ook nog eens graag bij het vinden van de juiste verlichting. Heb jij bijvoorbeeld een magazijn waar lampen in moeten? Dan raden wij je andere lampen aan dan wanneer je lampen wil voor een fabriekshal. Bij Bamled kijken we naar jouw unieke situatie en geven je advies op maat. Heb je een vraag? Of kom je er zelf niet uit? Neem gerust contact met ons op. Een van onze specialisten helpt je meteen verder. Binnen no-time kunnen jij en alle medewerkers op de zaak genieten van de voordelen van goede verlichting.

Besparen op de energiekosten met led industrieverlichting

Je weet nu over een aantal voordelen van industrieverlichting. Denk bijvoorbeeld aan een betere werksfeer en een hogere productiviteit. Een ander belangrijk voordeel van led industrieverlichting is dat je er kosten mee bespaart. Led industrieverlichting is namelijk een stuk zuiniger dan andere soorten industrieverlichting. Je bespaart met dit soort lampen een hoop op je energierekening. Daarbij mag je het, aangezien je recht hebt op Energie-investeringsaftrek, ook nog eens afschrijven.

Vaak denken mensen dat zuinige lampen voor een minder fijne sfeer zorgen, maar dat hoeft niet altijd waar te zijn. Als je kiest voor de juiste lamp en het juiste merk, kun je me led industrieverlichting juist een nog betere sfeer creëren op de werkvloer.

Koop je industrieverlichting direct bij Bamled!

Zoals je inmiddels weet, brengt industrieverlichting een hoop voordelen met zich mee. Met industrieverlichting creëer je bijvoorbeeld een betere sfeer op de werkvloer. Daarnaast verhoog je ook nog eens de productiviteit van het personeel en is alles op de juiste manier belicht. Zo voorkom je onder andere erge ongelukken.
Als kers op de taart bespaar je met led industrieverlichting ook nog eens veel op je energierekening. Wist je dat je de kosten kunt aftrekken met Energie-investeringsaftrek? Dat kan ook nog eens! Kortom, een hoop redenen om industrieverlichting aan te schaffen. Bekijk onze webwinkel en claim vandaag al jouw eigen industrieverlichting! Kijk ook naar de zakelijke verlichting, werkplaatsverlichting, kantoorverlichting, magazijnverlichting, horecaverlichting en bedrijfshalverlichting.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.