Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

Magazijnverlichting

Werken in het donker is alles behalve productief! Voor werkplekken als een distributiecentrum, loods of magazijn zul je daarom speciale soort verlichting nodig hebben. Namelijk magazijnverlichting. Magazijnverlichting is in een distributiecentrum, loods of magazijn essentieel om met precisie en focus aan de slag te gaan. Er bestaat zelfs een Europese Norm die stelt dat er in een distributiecentrum, loods of magazijn ten alle tijden genoeg magazijnverlichting moet zijn. Dit heeft vooral te maken met veiligheid van iedereen die in een distributiecentrum, loods of magazijn werkt.
Bij Bamled kun je een scherp geprijsd assortiment van hoge kwaliteit vinden. Bekijk onze shop en ontdek alle magazijnverlichting!

9 van de
9 resultaten
Sorteer op

Wat kun je met magazijnverlichting?

Magazijnverlichting is niet voor niets een ontzettend belangrijke soort verlichting. Magazijnverlichting brengt namelijk veel voordelen met zich mee die de werkervaring in bijvoorbeeld een magazijn vele malen verbeterd. Een aantal van deze voordelen hebben we voor je onder elkaar gezet:

  • Magazijnverlicting verbetert de veiligheid in een magazijn; je kunt je voorstellen dat werken in het donker op kantoor al niet fijn is. Op een kantoor zul je simpel minder zien en dus ook minder kunnen werken. Dat is in een magazijn precies hetzelfde. Alleen moet je er in een magazijn ook bij stilstaan dat je te maken hebt met grote objecten. Bij slecht zicht zal de kans groot zijn dat deze grote en vaak zware objecten vallen. Als er dan veel mensen in het magazijn werken, beland je al heel snel in een hele onveilig situatie. In zo een geval scheelt magazijnverlichting ellende!
  • Magazijnverlichting is altijd waterbestendig; een magazijn of loods is vaak een grote ruimte met veel objecten erin. In een grote ruimte heb je vaak snel last van heel veel vocht. Het is daarom van belang dat er lampen worden gebruikt die stevig en robuust zijn. Stevige en robuuste lampen gaan niet alleen langer mee. Zijn vaak ook waterbestendig en stofdicht. Met magazijnverlichting zul je voor een lange tijd voorzien worden van licht, zonder dat er iets gebeurd met de lampen die je gekocht hebt.
  • Kosten besparen met led magazijn verlichting: bij Bamled kun je nu ook kiezen voor led magazijn verlichting. Wat is het verschil tussen reguliere magazijnverlichting en led magazijn verlichting? Wanneer je led magazijn verlichting gebruikt, kun je ervan uitgaan dat de magazijn verlichting met led een stuk langer meegaat dan magazijn verlichting zonder leg. Magazijn verlichting met led gaat gemiddeld 50.000 uren mee. Dat betekent dus dat je met magazijn verlichting met led meer dan 2.000 dagen voorzien bent van licht.
    Daarnaast verbruikt led magazijn verlichting veel minder energie dan reguliere magazijnverlichting. Zo bespaar je ook nog eens kosten!

Online magazijnverlichting kopen

Zo zie je maar weer dat magazijn verlichting een hoop voordelen met zich mee brengt. MEt magazijnverlichting is je magazijn, loods of distributiecentrum een stuk veiliger. Ook gaat magazijnverlichting lang mee wegens het feit dat de lampen stofdicht en waterbestendig zijn. Als kers op de taart kun je ook nog geld besparen door led magazijn verlichting aan te schaffen.

Bij Bamled kun je kiezen uit een groot assortiment met verschillende soorten magazijnverlichting. Bekijk snel onze shop en voorzie jouw magazijn, loods of distributiecentrum van scherp geprijsde magazijnverlichting! Bekijk ook de lampen binnen de categorieën zakelijke verlichting, werkplaatsverlichting, kantoorverlichting, industrieverlichting, horecaverlichting en bedrijfshalverlichting.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.