Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

Industriële lampen

Ben jij groot fan van de stoere look in huis? Wij ook! De industriële lamp is de tegenwoordig een van de meest gewilde soort lampen. En dat is niet zomaar. De industriële lamp heeft een simpele look die makkelijk te combineren is met verschillende materialen en kleuren. Wat jij ook in huis hebt, een industriële lamp past hier zeker wel bij. Het robuuste en ruwe karakter van de industriële lamp is wat mensen zo aantrekt tot de soort lamp. Het is een tijdloze lamp, die gemakkelijk in elke ruimte kan. Als je niet veel weet van interieur design kun je er met een industriële lamp niet snel naast zitten. Benieuwd naar de industriële lampen die wij in huis hebben? Bekijk snel onze shop en ontdek de industriële lamp voor jou!

16 van de
61 resultaten
Sorteer op

Een industriële lamp in verschillende kleuren

Een industriële lamp heeft vaak één kleur. Namelijk de kleur zwart. De zwarte kleur geeft de industriële lamp het stoere karakter waar iedereen altijd een fan van is. Maar dat is niet altijd het geval. Een industriële lamp kan namelijk ook een andere kleur hebben. Zo hebben wij bijvoorbeeld een gouden wandlamp in industriële stijl, een bronzen tafellamp die industrieel is en een zilveren plafonniere die ook industrieel is. De industriële lamp is een simpele soort lamp, maar er bestaan alsnog variaties in de soort lamp. Of je nu op zoek bent naar een plafondlamp die industrieel is, een hanglamp die industrieel is of juist een wandlamp die industrieel is. Bij ons kun je ze allemaal vinden in verschillende kleuren!

Een unieke sfeer met een industriële lamp

Een industriële lamp brengt een eigen sfeer met zich mee, waar iedereen altijd wel fan van is. Die stoere en ruwe look die je krijgt wanneer je een industriële lamp in je huis plaatst is toch wel uniek. Een industriële lamp kun je overal kwijt. Of het nou gaat om een plafonniere die industrieel is voor in de slaapkamer, tafellamp die industrieel is of toch juist een hanglamp die industrieel is voor boven de eettafel. Je kunt een industriële lamp in elke ruimte plaatsen. Zelfs in het toilet!

Welke industriële lamp past bij jou?

Aangezien de industriële lamp erg geliefd is, zijn er inmiddels veel verschillende modellen te vinden. In onze collectie hebben we ook veel verschillende industriële lampen. We hebben bijvoorbeeld een plafondlamp die industrieel is. Dit wordt ook wel een industriële plafonnière genoemd. Deze lamp is ideaal voor in een grote ruimte. Waarom? Omdat een plafonniere die industrieel is veel licht verspreid. Met één plafondlamp die industrieel komt je dus al heel ver.

Ook kun je kiezen voor een hanglamp die industrieel is. Dit is dan weer perfect voor boven de eettafel of een ander soort tafel. Op een tafel kun je ook een tafellamp die industrieel is neerzetten. Denk bijvoorbeeld aan een kleine ronde tafel in de leeshoek. Daar is een tafellamp die industrieel perfect voor.

Om je muur een stoere look te geven kun je een simpele item toevoegen. Namelijk een wandlamp die industrieel is. Met een wandlamp die industrieel krijg je een robuuste look en feel zonder dat je je muur vol hoeft te gooien met allerlei accessoires. Dat klinkt toch ideaal?!

Een industriële lamp kopen?

Wil jij ook die stoere en robuuste look creëren in huis? Dan is een industriële lamp perfect voor jou. Bij Bamled hebben we meerdere soorten industriële lampen op voorraad waar jij uit kunt kiezen. Je kiezen uit een plafondlamp die industrieel is, een hanglamp die industrieel is, een tafellamp die industrieel is en een wandlamp die industrieel is. Welke kies jij? Kies je een plafonniere die industrieel is of toch juist een hanglamp die industrieel is. De keuze is helemaal aan jou! Ben je klaar om een keuze te maken? Bekijk onze shop en kies jouw nieuwe industriële lamp uit!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.