Bamled 1-fase spanningsrails – opbouw – 1 meter – Zwart

Bamled

39,99

Gerelateerde producten

Beschrijving

De Bamled 1-fase spanningsrail in opbouw is het ideale product om een flexibel en aanpasbaar railsysteem te creëren. Of u nu uw bestaande systeem wilt uitbreiden of een nieuw railsysteem wilt installeren, deze spanningsrail legt de basis voor het gewenste systeem. Dankzij de meegeleverde eindvoeding en eindkap, kunt u de rail eenvoudig monteren en installeren. Bovendien biedt deze spanningsrail maximale flexibiliteit voor het optimaal afstellen van uw railsysteem met verschillende koppelstukken en accessoires.

Het Bamled railsysteem is toekomstbestendig en kan altijd worden aangepast met extra accessoires en losse spots. Met ons uitgebreide assortiment, kunt u uw railsysteem volledig naar eigen wens samenstellen. Ongeacht het aantal lampen dat u kiest, het Bamled railsysteem biedt de mogelijkheid om uw eigen persoonlijke touch aan het systeem te geven.

Bovendien is het Bamled railsysteem zeer flexibel en kunnen er hoekstukken worden gebruikt om het systeem in verschillende vormen aan te passen, zoals L-vormen, U-vormen, vierkanten en rechthoeken. Met het T-koppelstuk kunt u zelfs een systeem met een T-splitsing maken. Het Bamled railsysteem is daarmee geschikt voor allerlei soorten ruimtes en biedt de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een flexibel, veelzijdig en aanpasbaar railsysteem.

Kortom, de Bamled 1-fase spanningsrail in opbouw biedt een hoogwaardige, professionele oplossing voor uw railsysteem. Creëer uw eigen railsysteem op maat met onze accessoires en koppelstukken en geniet van de eindeloze mogelijkheden van dit hoogwaardige railsysteem.

Extra informatie

Lengte

1M

Breedte

4CM

Kleur

Materiaal

Uitgelicht

Oorspronkelijke prijs was: €79,99.Huidige prijs is: €59,99.

Oorspronkelijke prijs was: €79,99.Huidige prijs is: €59,99.

Oorspronkelijke prijs was: €79,99.Huidige prijs is: €59,99.

Oorspronkelijke prijs was: €124,99.Huidige prijs is: €119,99.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.