PIR bewegingssensor – 360° – bereik 6 meter – Maximaal 1200 Watt – IP20 – opbouw – wit

Categorie
Bamled

Oorspronkelijke prijs was: €24,99.Huidige prijs is: €17,99.

Gerelateerde producten

Oorspronkelijke prijs was: €19,99.Huidige prijs is: €14,99.

Oorspronkelijke prijs was: €19,99.Huidige prijs is: €12,99.

Beschrijving

Verlicht uw ruimte met intelligentie met onze PIR bewegingssensor. Ontworpen voor efficiënte opbouw en discreet in wit, is deze sensor uw partner in energiebesparing en comfort. Met een volledige 360° dekking, detecteert deze sensor bewegingen tot 6 meter afstand en schakelt lampen tot 300 Watt moeiteloos in en uit. De IP20-classificatie verzekert gebruik binnenshuis, ideaal voor gangen en werkruimtes.

Stel de vertragingstijd flexibel in van 10 seconden tot 7 minuten, afhankelijk van uw behoefte. De sensor past zich ook slim aan aan het omgevingslicht, activerend tussen 10 – 2000lux, zodat lichten alleen inschakelen wanneer nodig. Upgrade uw huis of kantoor met onze PIR bewegingssensor voor een combinatie van comfort, veiligheid en energie-efficiëntie.

 

enkele voordelen van de PIR bewegingssensor:

  • Energiebesparing: Automatiseert verlichting, waardoor lampen alleen aan gaan als er beweging gedetecteerd wordt, wat helpt om energie te besparen.
  • 360° Dekking: Biedt volledige ruimtelijke dekking, waardoor geen beweging onopgemerkt blijft.
  • Verstelbare Vertragingstijd: Met instelbare vertragingstijd kunt u zelf bepalen hoe lang de lamp na activatie aan blijft, wat zorgt voor flexibiliteit in verschillende situaties.
  • Aanpasbaar aan Omgevingslicht: Werkt alleen als het nodig is, dankzij de instelbare lichtgevoeligheid, wat verdere energiebesparingen oplevert.
  • Groot Bereik: Kan bewegingen detecteren tot een afstand van 6 meter, wat het geschikt maakt voor grotere ruimtes.
  • Eenvoudige Installatie: Ontworpen voor opbouwmontage, wat betekent dat het snel en zonder ingrijpende aanpassingen kan worden geïnstalleerd.
  • Veelzijdige Compatibiliteit: Geschikt voor het schakelen van verlichtingsbelastingen tot 300 Watt, wat betekent dat het compatibel is met de meeste standaard lampen.
  • Veiligheid: Verhoogt de veiligheid door automatisch licht te bieden in donkere gebieden wanneer beweging wordt gedetecteerd.

Extra informatie

Ingangsspanning

IP waarde

Afmetingen

Kleur

,

Maximale belasting

1200W

Detectiehoek

360°

Detectie afstand

6m

Omgevingslicht

<10 – 2000 LUX (instelbaar)

Detectie bewegingssnelheid

0.6 – 1.5 m/s

Vertragingstijd

10 sec – 7 min

Uitgelicht

Oorspronkelijke prijs was: €79,99.Huidige prijs is: €59,99.

Oorspronkelijke prijs was: €79,99.Huidige prijs is: €59,99.

Oorspronkelijke prijs was: €79,99.Huidige prijs is: €59,99.

Oorspronkelijke prijs was: €124,99.Huidige prijs is: €119,99.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.