Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

Bedrijfshalverlichting

Geschikte verlichting is ontzettend belangrijk voor jouw bedrijf. Niet alleen is licht belangrijk voor veiligheid, maar ook voor de comfort van je werknemers, je moet er goed in kunnen werken. Wil jij je bedrijf goed belichten? Ons assortiment heeft alle geschikte bedrijfshalverlichting.

9 van de
9 resultaten
Sorteer op

Veiligheid bevorderen met geschikte bedrijfshalverlichting

Er is geen onveiligere situatie dan wanneer je niet goed kan zien tijdens het werken. Als het niet onveilig is is het alsnog heel onhandig. Goede bedrijfshalverlichting zorgt ervoor dat al je werknemers duidelijk kunnen zien wat ze doen en waar ze naartoe gaan, waardoor ze minder snel struikelen of vallen. Dit zou natuurlijk echt een vervelende situatie zijn. Daarnaast maakt heldere verlichting het gemakkelijker voor beveiligingspersoneel om de werkplek te bewaken en in geval van nood kunnen werknemers snel en veilig de uitgangen vinden.

Voordelen van onze bedrijfshalverlichting

De bedrijfshalverlichting van Bamled heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere verlichting zoals gloeilampen of halogeenlampen. Hier zijn enkele voordelen van onze LED bedrijfshalverlichting!

  1. Energie-efficiëntie: LED-verlichting verbruikt minder energie dan andere verlichting. Zo kan je veel energie besparen in je bedrijf.
  2. Langere levensduur en weinig onderhoud:  LED-lampen hebben een veel langere levensduur dan andere lampen, met een gemiddelde levensduur van ongeveer 50.000 branduren. Dit betekent minder vervanging en lagere onderhoudskosten.
  3. Milieuvriendelijk: LED-lampen bevatten geen giftige stoffen zoals kwik. Ook verbruiken ze zoals eerder vermeld ook minder energie.
  4. Directe en gerichte verlichting: In tegenstelling tot sommige andere lampen die tijd nodig hebben om op volledige helderheid te komen springt onze bedrijfshalverlichting meteen vol aan. Gebruik ze gericht om het licht precies te richten waar het nodig is.
  5. Kleurtemperatuur en dimbaarheid: LED’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, waardoor jouw bedrijf de verlichting kan aanpassen aan je specifieke behoeften en de gewenste sfeer kan creëren.

Verschillende bedrijfshalverlichtingen voor verschillende gelegenheden

Zie je hier geen verlichting geschikt voor jouw bedrijf? Het kan zijn dat je misschien in een andere categorie wel scoort! We hebben vele soorten zakelijke verlichting voor verschillende soorten bedrijven. Het is natuurlijk belangrijk dat je verlichting wel bij je soort bedrijf past. Kantoorverlichting heeft natuurlijk andere eisen dan magazijnverlichting of industrieverlichting. Zelfs voor in de horeca hebben wij gezellige horecaverlichting. Van fel licht voor veiligheid tot gezellig warm licht, we hebben het allemaal!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.