Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

Kantoorverlichting

Zou jij zonder kunnen? Kantoorverlichting is voor vrijwel iedereen onmisbaar. Wanneer je op werk bent, kun je natuurlijk niet in het donker werken! Daarnaast heeft kantoorverlichting andere functies dan alleen het verlichten van de verschillende ruimtes. De juiste kantoorverlichting kan het concentratieniveau en de productiviteit op de werkvloer drastisch verbeteren. Daarnaast bepaalt de kantoorverlichting die je kiest, de sfeer in het kantoor. Je wil natuurlijk dat iedereen op de werkvloer een goed gevoel heeft tijdens werk! Bij Bamled kunt kiezen uit veel verschillende soorten kantoorverlichting. Bekijk ons webshop en vind de kantoorverlichting voor jou!

9 van de
9 resultaten
Sorteer op

Voor welke ruimtes is kantoorverlichting geschikt?

Kantoorverlichting is essentieel voor ieder bedrijf. Kantoorlampen moet je namelijk niet alleen plaatsen in de werkruimtes, maar in vrijwel elke ruimte waar medewerkers, collega’s of klanten toegang tot hebben. Als het gaat om werkruimtes hebben we kantoorlampen op voorraad die geschikt zijn voor grotere werkruimtes en kleinere werkruimtes.
Ook hebben we geschikte kantoorlampen voor de erg kleine ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan kantoorlampen voor het trappenhuis, kantoorlampen voor in de lift of zelf kantoorlampen voor in het toilet. Al deze lampen kun je vinden in ons assortiment.

Kies kantoorlampen in de juiste lichtkleuren

Om de sfeer op kantoor te bepalen, moet je bewust op zoek gaan naar kantoorverlichting in de juiste lichtkleuren. De lichtkleuren waar je voor kiest, zullen namelijk bepalen hoe men zich voelt wanneer ze bij jou naar binnen lopen.
Kies je voor kantoorverlichting in de lichtkleur 4000K? Dan kun je rekenen op een vrij neutrale sfeer. Hetzelfde geldt voor kantoorverlichting in de lichtkleur 5000K.
Wil je juist een warme sfeer creëren? Dan kun je het beste gaan voor kantoorverlichting in de lichtkleur 3000K.

Minder kosten met led verlichting op kantoor

Wil je kosten besparen met? Dat kan heel goed met led verlichting voor kantoor! met led verlichting op kantoor zul je veel minderen energie verbruiken vergeleken met reguliere kantoor lampen. Daarnaast gaat led kantoorverlichting een stuk langer mee dan andere soort kantoor lampen. Led verlichting op kantoor gaat gemiddeld 50.000 branduren mee. Als je led verlichting op kantoor koopt, hoef je dus minder vaak kantoor lampen te kopen. Dat scheelt ook weer een hoop kosten!

Vind de ideale kantoorverlichting bij Bamled!

Bij Bamled hebben we een groot assortiment als het gaat om kantoorverlichting en daar zijn we ontzettend trots op! Als je op zoek bent naar kantoorverlichting, die perfect past bij jouw kantoor, ben je bij Bamled dus aan het juiste adres! Je kunt bij ons kiezen uit verschillende vormen en lichtkleuren. Wil jij neutrale kantoorverlichting? Dan zijn de lichtkleur 4000K en 5000K ideaal. Maar als je eerder op zoek bent naar warme kantoorverlichting, is de lichtkleur 3000K perfect.
Het maakt niet uit welke ruimte jij wil voorzien van kantoorverlichting. Wij hebben het allemaal in huis. Denk bijvoorbeeld aan kantoorverlichting voor werkruimte, kantoorverlichting voor een trapopgang of zelfs kantoorverlichting voor een kantine. Ook als je wil besparen op de kosten, hebben wij een optie voor jou. Namelijk led kantoorverlichting.
Bekijk snel onze shop en voorzie jouw kantoor van de ideale kantoorlampen! Op zoek naar ander zakelijke verlichting? Bekijk onze categorieën werkplaatsverlichting, magazijnverlichting, industrieverlichting, horecaverlichting en bedrijfshalverlichting.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.