Kleur
Kleur
Bekijk meer
Materiaal
Materiaal
Bekijk meer
Aantal lichtpunten
Aantal lichtpunten
Bekijk meer
Woonstijl
Woonstijl
Bekijk meer
Wat mag het kosten?
Wat mag het kosten? - slider
Wat mag het kosten? - inputs

Horecaverlichting

Je zaak onderscheiden en een fijne sfeer creëren? Dat kan bij Bamled met de meest unieke horecaverlichting. In de horeca gebeurt er dagelijks ontzettend veel. Het ene moment is er een groot feest of een bijeenkomst en het andere moment organiseer je weer een chique diner voor een kleine groep. Hoe dan ook moet je in de horeca specifieke soort lampen hebben voor dit soort specifieke situaties. Goede horecaverlichting zorgt er niet alleen voor dat je gasten een fijne ervaring hebben in jouw zaak. Horeca lampen zorgen er ook nog eens voor dat je personeel zich fijn voelt bij het werk. Een goede werkomgeving is natuurlijk ook ontzettend belangrijk! Zo heeft horecaverlichting nog veel meer andere voordelen dat het met zich mee brengt. Wil jij ook horeca lampen voor op je zaak? Bekijk snel onze webshop en ontdek ons uitgebreide assortiment.

9 van de
9 resultaten
Sorteer op

Welke horecaverlichting past bij jouw zaak?

Het is niet altijd simpel om de juiste lampen te vinden voor in de horeca. Het woord ‘horeca’ is namelijk zo breed, dat er een hoop verschillende soorten lampen gekocht kunnen worden. De een heeft bijvoorbeeld een leuke bar en de andere heeft juist een feestzaal, die met regelmaat verhuurd wordt. Voor elke soort zaak heb je andere horeca lampen nodig.

Geef je bijvoorbeeld buiten een feest? Dan moet je wellicht kiezen voor terrasverlichting voor de horeca. Terrasverlichting voor de horeca zou je weer niet binnen moet hangen Dan krijg je een heel ander effect. Soms geeft terrasverlichting voor de horeca zelfs warmte af. Zet je dat soort lampen binnen? Dan zullen je gasten niet al te blij zijn met te veel hitte.

Om jou op weg te helpen bij je zoektocht naar de juiste horecaverlichting bieden wij elk van onze klanten en bezoekers gratis advies aan. We kijken samen met jou naar wat voor zaak jij hebt, hoe de ruimte eruit ziet en wat jouw voorkeuren zijn. Op basis daarvan kunnen wij een advies opmaken over welke horeca lampen jij het beste kunt aanschaffen. Kom je er zelf niet helemaal uit? Je staat er gelukkig niet alleen voor. Bij ons kun je altijd aan de bel trekken. Neem gerust contact met ons op en wij helpen je op weg naar de juiste horecaverlichting voor jou

Bespaar kosten met horeca lampen

Bij Bamled kunnen we ontzettend veel redenen bedenken om horeca lampen aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van de juiste werkomgeving voor je personeel of sfeer voor je klanten. Een belangrijke reden om horecaverlichting aan te schaffen, is dat je met horecaverlichting een hoop energie kunt besparen. Vooral als je kiest voor led horeca lampen. Led lampen staan natuurlijk bekend als een van de meest zuinige soort lampen, die verkrijgen zijn en dat is natuurlijk niet zomaar. Met led lampen worden de energierekeningen vaak een stuk lager. Gelukkig heb je led lampen voor in de horeca. Je kunt zelfs kiezen voor led terrasverlichting voor de horeca. Je hoeft niet te kiezen voor zuinige lampen, maar je bespaart er wel een hoop mee. Zo hoef je bijvoorbeeld minder vaak nieuwe horecaverlichting te kopen. Dat scheelt ook weer in de portemonnee. Daarbij mag je de kosten ook nog eens aftrekken als je gebruik maakt van Energie-investeringsaftrek. Hoe gunstig is dat?

Claim nu je horecaverlichting bij Bamled!

Wat voor horecazaak jij ook hebt, bij Bamled vind je altijd horecaverlichting die bij jou past. Of je nu een feestzaal, een restaurant, een hotel of een bar hebt. Je zult zeker vinden waar je naar op zoek bent. Weet je toch niet helemaal welke horecaverlichting je moet hebben? Vraag het ons gerust. Als je contact met ons opneemt en je vragen stelt, helpen we je natuurlijk altijd verder. Onze specialisten kijken samen met jou naar horeca lampen om te bepalen welke horecaverlichting bij jou past. Of je nu binnenverlichting zoekt of juist terrasverlichting voor de horeca. We zoeken het samen met jou uit! Al ben je op zoek naar led horecaverlichting. Bij Bamled ben je aan het goede adres! Kijk ook naar onze zakelijke verlichting, werkplaatsverlichting, kantoorverlichting, magazijnverlichting, industrieverlichting en bedrijfshalverlichting.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.